Saltea superortopedica

Daca vi se intampla sa va treziti obositi dupa o noapte somn, cu dureri de spate si mai ales, cu stari de disconfort, toate aceste lucruri sunt datorate utilizarii unei saltele de pat nepotrivite. Alegand sa utilizati o saltea superortopedica toate aceste neplaceri vor disparea. Daca o saltea de pat nu corespunde unor standarde de calitate sau este prea uzata, va veti trezi cu probleme precum: insomnie, lipsa de concentrare, dureri ale sistemului osos etc. Pe scurt, daca nu dormiti bine, rezultatele dumneavoastra se vor resimti intreaga zi.
Este foarte important sa dormiti bine si sa va odihniti cum trebuie in fiecare noapte. Avand in vedere ca zilnic sunteti expusi unor nenumarate situatii stresante si tensionate, este foarte importand ca pe timpul noptii corpul dumneavoastra sa se incarce cu energie pentru urmatoarea zi. Acest lucru se poate realiza numai daca utilizati o saltea superortopedica de calitate. De asemenea, pricipalul avantaj pe care vi-l ofera o saltea superortopedica este confortul sporit, in timp ce va mentine coloana vertebrala intr-o pozitie corecta si sanatoasa, eliminand astfel posibilele dureri ale spatelui acumulate pe timpul zilei.

Ce avantaje va ofera o saltea superortopedica?

Principalele avantaje pe care o saltea superortopedica vi le ofera sunt urmatoarele :
Suport necesar exact acolo unde corpul dumneavoastra are nevoie
Mentinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta de fiecare data
Favorizarea circulatiei aerului si eliminarea umiditatii
Protectie impotriva acarienilor
Asigurarea unui confort sporit de relaxare

Ce sunt saltelele superortopedice ?

Saltelele superortopedice sunt saltele , formate dintr-o structura interioara formata din plase cu arcuri, printre care se introduce o spuma poliuretanica.

De cate feluri sunt saltelele superortopedice ?

Saltelele superortopedice pot fi impartite in doua mari categorii :
Saltele superortopedice cu arcuri interconectate
Saltele superortopedice cu arcuri impachetate individual

Indiferent de modul de constructie al saltelei superortopedice, intotdeauna trebuie sa tineti cont de proprietatile medicale, precum: sustinerea corecta a coloanei vertebrale si relaxarea muschilor, fapt ce va va oferi un somn odihnitor si revigorant.

Alegerea unui saltele superortopedice nu este o sarcina usoara. In ziua de azi, gama de saltele superortopedice este una foarte varianta ce depinde de calitate, dimensiuni si producatori.