Saltele Pocket Spring

Saltele pocket spring au un grad foarte mare de durabilitate, avand in acelasi timp proprietati ergonomice si fiind foarte flexibile si confortabile. Tehnologia care sta in spatele saltelelor pocket spring asigura un grad maxim de independenta fata de miscarile partenerului, oferindu-va un somn linistit si odihnitor. 

Saltelele Pocket Spring sunt un model foarte inovativ, ce ofera foarte multe avantaje in comparatie cu alte modele de saltele. Acestea sunt construite din arcuri impachetate individual, lucru care le ajuta sa se adapteze perfect in functie de forma corpului fiecarei persoane in parte, reducand punctele de presiune si oferind un confort foarte ridicat si relxant.

Ce sunt saltelele pocket spring ?

Saltelele tip pocket spring sunt saltele cu arcuri

Ce caracteristici sunt importante la saltelele pocket spring ?

Numarul arcurilor – saltelele Pocket Spring cu dimensiunea de 150cm x 200cm, contin minim 600 de arcuri impachetate individual si maxim 2000. Saltelele Pocket Spring ce contin un numar mare de arcuri, se vor adapta mult mai bine formelor corpului, deoarece diametrul arcurilor va fi unul mult mai mic.
Grosimea arcurilor – saltelele Pocket Spring cu un numar mic de arcuri impachetate individual sunt mai rigide in comparatie cu cele care au un numar mare de arcuri. Cu cat arcul este mai subtire, cu atat salteaua va fi mai moale si mai confortabila. In general, in saltelele ce contin un numar mare de arcuri, acestea vor avea o grosime mica, deoarece greutatea persoanei ce folosestea salteaua va fi impartita pe un numar mai mare de arcuri si astfel, confortul va fi sporit. Din aceasta cauza, persoanele cu un plus de greutate sunt sfatuite sa aleaga saltelele Pocket Spring cu un numar mare de arcuri.
Invelisul patului de arcuri – acest aspect face diferenta. Este ideal sa cumparati saltele Pocket Spring ce au arcurile invelite intr-un strat de spuma. Astfel, veti beneficia de o saltea moale si foarte confortabila.
 

Saltele pocket spring pentru un somn odihnitor

La saltelele pocket spring, 90% din presiune se exercita numai pe locul ocuparii, in comparatie cu saltelele obisnuite, unde mai mult de jumatate din aceasta se disipeaza pe intreaga suprafata. Pentru ca saltelele pocket spring contin arcuri independente, ele ofera o pozitie de somn corecta pentru coloana si intregul organism.

Pe saltelele pocket spring, miscarile unui partener nu influenteaza deloc somnul celuilalt, fiind astfel perfecte pentru cuplurile ce doresc confort sporit si calitate a somnului.

Printre beneficiile pe care le ofera aceste saltele pocket spring trebuie mentionate urmatoarele: sprijinul oferit coloanei vertebrale, asigurarea unei pozitii corecte in timpul somnului si, implicit, relaxarea intregului corp, confort ridicat chiar si atunci cand partenerul se misca in somn